Evo zašto smo ponosni! 08.09.2020.

Više od 7000 farmaceuta i tehničara na MyPharmaSpace platformi

U proteklom periodu, više nego ikada, pokazalo se koliko su farmaceuti i farmaceutski tehničari posvećeni svom pozivu i kolika je njihova važnost u zdravstvenom sustavu!

O ozbiljnosti kojom sve naše kolege prilaze svom poslu, pokazuje i činjenica, kako ste i za vrijeme pandemije kada ste bili preumorni, radili prekovremeno, nosili se sa raznim stresovima i izazovima i dalje htjeli pratiti sve važne informacije vezane za struku, kako one koje su se ticale korona virusa tako i one koje su se ticale drugih farmaceutskih tema.

Veseli nas i ponosni smo što je MyPharmaSpace tim bio podrška farmaceutskoj zajednici na različite načine tijekom prethodnog perioda i što ste svojim zanimanjem, čitanjem tekstova i velikim brojem novoregistrovanih članova pokazali da nudimo relevantan sadržaj i vrijedan sadržaj!

Hvala svim 7228 farmaceuta i tehničara iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, koji su dio zajednice i koji svojim aktivnim sudjelovanjem doprinose da MyPharmaSpace platforma postaje sve važnije online mjesto za farmaceutsku struku!

Vaš MyPharmaSpace tim 🧪