Radionice

Radionice koje koriste Points of You® i The World Café alate i metodologiju.

Svaka organizacija je jedinstvena i prolazi kroz jedinsven životni ciklus. Ukoliko se Vaša organizacija trenutno nalazi pred novim izazovima, možemo zajedno doći do kreativnih rješenja i potaknuti Vaš organizacijski rast i razvoj.

Temeljem razgovora s Vama i izazova s kojima se Vaša organizacija trenutno susreće, postavljamo željene ciljeve i kreiramo zajednički proces koji potiče Vaš organizacijski razvoj i rast. 

Što i kako?

Zajedno dizajniramo proces koji koristi Points of You® alate i metodologiju.

Points of You® metoda je jednostavan proces koji uključuje upotrebu fotografije, riječi, priča i glazbe kao asocijativnih alata koji korišteni kroz igrupotiču kreativnost u: promišljanju, sagledavanju situacija ili problema, planiranju i osnaživanju za akciju.

Points of You® metoda omogućuje da se kroz nekoliko iskustvenih i inspirativnih radionica potakne proširenje uvida i mogućnost sagledavanja situacija ili izazova iz različitih perspektiva.

Henry Ford

Nema tog čovjeka koji nije u stanju učiniti više nego što misli.

particles bg

Što i kako?

Zajedno stvaramo proces pomoću metode World Café kao jednostavan, fleksibilan i učinkovit način koji okuplja ljude oko tema i pitanja koja su važna.

World Café oponaša mjesto gdje male grupe (4-5 ljudi) vode značajne razgovore oko stolova.

Razgovori uz kavu temelje se na principima i formatu koji je razvio The World Café, globalni pokret za podršku suradnje kroz dijalog.

Tko i koliko?

Radionice će voditiMirna Radošević, Chief Reinvention Officer Salveo CEE, praktičar poslovnog coachinga i certificirani trener Points of You® metode.

Cijena jedne grupne radionice u trajanju 3-4 sata iznosi 3.500 kn + PDV.