SPACE2C®

Zajedno stvaramo budućnost.

Rastimo zajedno u prostoru u kojem dobivamo nove uvide, zajedno se razvijamo i u kojem zajedno stvaramo bolju budućnost.

SPACE2C®

S obzirom na to da ste do sada imali iznimne rezultate i uspjehe u poslovanju, što Vas je ponukalo da još dodatno osmislite SPACE2C®?

Mirna: "Uspješna budućnost temelji se na dobrim odluka­ma u sadašnjosti. Salveo je od svojih početaka bio u potrazi za novim idejama, drugačijim načinom poslovanja i svakodnevnim napretkom. "

Uvijek težimo prema boljem pa je SPACE2C® nekako došao posve prirodno.

Uspješnu budućnost stvaramo svakog dana te je želimo kroz novi koncept poslovanja podijeliti i stvarati s našim partnerima i kupcima.

particles bg

SPACE2C® je jedinstven i zanimljiv naziv koncepta.

Kako ste ga osmislili i zašto baš SPACE2C®?

Mirna: Ponovo ću se vratiti na spontanost samog osmišljavanja koncepta, kao i njegovog imena. Došao je sam po sebi, nenametnut, a ipak dominantan pred svime što redovito susrećemo u poslu i privatnom životu. 

SPACE2C® je koncept koji će rasti u našoj zajedničkoj interakciji i upravo iz tog razloga ga zovemo Space. Space je nešto što je prostrano, bez granica, nešto što se zauvijek razvija, mijenja, prilagođava i što zauvijek može beskonačno rasti. Veseli me i sama pomisao na izvrsnost koju koncept donosi i doista cupkamo od uzbuđenja sto je zaživio.

Novi koncept poslovanja pruža dodatnu vrijednost našim partnerima i kupcima te omogućuje da zajedno budemo još uspješniji u budućnosti.

 

 

Što sve sadrži i omogućava SPACE2C® koncept?

Mirna: "Kroz povezivanje, doprinos, kreiranje i razgovor SPACE2C® predstavlja prostor u kojem gledamo, vidimo i dobivamo nove uvide koji nas, zajedno s našim kupcima i partnerima vode prema uspjehu."

Možda na trenutak zvuči apstraktno, no izrazito je konkretan kroz dobro osmišljen program i usluge koje nudimo.