Uskoro... SPACE2TALK Podcast! 13.02.2023.

Zapratite naš Youtube kanal i budite uvijek u tijeku s našim zanimljivim temama.

Zavirite iza kulisa naše prve epizode SPACE2TALK podcasta koju vam donose tvrtke Space2c d.o.o. i Salveo d.o.o. u suradnji sa stručnim časopisom za liderstvo i organizacijski razvoj qLife.

Budući da 95% uspješnosti svake organizacije proizlazi iz kvalitete liderstva. Tom fenomenu mora se posvetiti maksimalna pozornost. Sve drugo od sekundarnog je značaja. (P. Senge)

 

 

O liderstvu kao jednom od najbitnijih fenomena našeg društva razgovarali su Mirna Radošević, uspješna poduzetnica i savjetnica za razvoj i inovacije Salveo CEE Grupe i Marko Lučić, osnivač i glavni urednik qLife časopisa, jedinog stručnog časopisa za liderstvo, menadžment i organizacijski razvoj u regiji, podijelivši s nama vrlo zanimljive detalje i promišljanja o tome kako učinkovito voditi sebe, druge ljude i organizacije.

Kako bismo proširili svijest o važnosti i značaju liderstva, organizacijskog i osobnog razvoja u Hrvatskoj te u čitavoj regiji u idućim epizodama temu ćemo obrađivati iz različitih perspektiva, razgovarajući o brojnim obrascima koje je obilježavaju, sa zanimljivim gostima.

Zato vas pozivamo da zapratite naš Youtube kanal i među prvima saznate novosti koje vam donosimo…