Tko je predavač na webinaru? 30.06.2020.

Upoznajte Ivicu Vrančića, predavača na našem besplatnom webinaru "Emocionalna inteligencija - ključna kompetencija budućnosti"

Ivica Vrančić, diplomirani psiholog i nositelj prestižne Chartered FCIPD titule londonskog Chartered Management Instituta, iza sebe ima više od 25 godina radnog iskustva u području upravljanja ljudskim resursima (HR) i razvojnog menadžmenta (Management Development).

Iskustvo je stjecao na vodećim Human Resources pozicijama u Coca-Cola Beverges Hrvatska, British American Tobacco i DHL.

Od 2005. godine radi kao konzultant i predavač, a svoje znanje dijeli s menadžerima koji su uglavnom na upravljačkim i visokim pozicijama iz nekih od najznačajnijih kompanija u regiji i Europi (Hrvatska, Srbija, BiH, Slovenija, Bugarska, Belgija, Njemačka).

Trenutno radi kao osobni trener u području liderstva, timskog rada i razvojnog menadžmenta. Njegovi klijenti su profesionalci na upravljačkim pozicijama, članovi Upravnih odbora i senior menadžeri, a također radi i kao konzultant u tvrtkama u području uvođenja i unaprrjeđivanje procesa i alata vezanih uz upravljanje ljudskim resursima i vrijednostima.

Ivica Vrančić skoro je cijeli desetljeće predavao na Cotrugli Business školi na programima Executive MBA i MBA iz područja upravljanja ljudskim resursima (HR) i razvojnog menadžmenta (Management Development).

Nositelj je Emotional Inteligence Coaching certifikata, dobivenog nakon završenog programa čuvenog psihologa i eksperta iz područja emocionalne inteligencije, Danijela Golmana, koji je ujedno i kreator i mentor na programu.

2015. god. Ivica Vrančić objavio je svoju prvu knjigu „A ljudi?“ (And People?, Technics Publication, New Jersey) za koju je predgovor napisao Dave Urlich.

Ne propustite priliku besplatno slušati Ivicu Vrančića! Prijavite se odmah na webinar klikom na link>> https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_xDOquyOfRIiX-7w7EAe1Rw