Tisuće žena izabralo isla® pastile 13.07.2021.

Woman's Choice Award 2021.

Čitateljice portala miss7 isla® pastilama su dodijelile Woman's Choice Award u kategoriji omiljenih pastila za grlo. 

U istraživanju je sudjelovalo 9000 čitateljica, a u kategoriji omiljenih pastila za grlo čak 49.9% ispitanica dokazalo je kako žene vole isla® pastile te su ih u ovoj kategoriji izabrale za omiljeni brand pastila za grlo u Hrvatskoj.

 

Brendovi koji su dio životnog stila

 

"Ponosni smo što su žene izabrale isla® pastile koje predstavljaju jedan spoje tradicije i moderne tehnologije. Hvala vam.", kazala je Jasna Perica Krpina, Voditeljica marketinga Salveo Hrvatska, prilikom preuzimanja nagrade.

Životni stilovi i omiljeni brendovi žena u Hrvatskoj, istraživanje je portala miss7, a u kojem su žene otvoreno govorile o brendovima koje vole, kupuju i koji su dio njihovog životnog stila.

"Kada se tisuće i tisuće žena izjasne kako im je upravo vaš brend omiljen na tržištu sigurni ste da imate u rukama pravu vrijednost i razlog za slavlje." rekla je Tonkica Zlački, Glavna urednica svih miss7 izdanja, tijekom dodijele Woman's Choice nagrada u Hotelu Esplanade.

 

Njega za dobar glas

 

isla® medic hydro+ trešnja pastile za grlo s hidrogelnim kompleksom, koji u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu i poseban biljni ekstrakt islandskog lišaja, ublažavaju tegobe s grlom i smiruju snažno napregnute glasnice.

Hijaluronska kiselina poznata je kao prirodno sredstvo koje se koristi za njegu glasnica, a njezino djelovanje dodatno je pospješeno dodatkom prirodnog ekstrakta islandskog lišaja i hidrogelnog kompleksa koji na sluznici stvara zaštitni film te njeguje sluznicu i smiruje snažno napregnute glasnice.

Tijekom otapanja u ustima isla® pastile proizvode hidrogel koji intenzivno prianja na sluznicu i ne sadržavaju natrij hidrogenkarbonat i ne stvaraju pjenu u ustima.

 

Što naš glas govori o nama

 

Glas je glavno sredstvo rada, ne samo pjevačima i spikerima, već i u mnogim drugim zanimanjima kao što su profesori, nastavnici, logopedi...  No, to je i jedna od osobina koju ljudi prvo primijete na nama i zato zato svoj glas trebamo njegovati, piše miss7.

Boja, dubina i jačina nečijeg glasa mogu nam puno reći o trenutnoj emociji osobe, raspoloženju, a kad ne vidimo osobu, nego samo čujemo njezin glas, na temelju njega zamišljamo i kako osoba izgleda, koliko ima godina... 

No osim što je sredstvo komunikacije, glas je mnogima važan u poslu i to ne samo pjevačima, glumcima, spikerima i voditeljima. 

Od glasa žive i profesori, nastavnici, predavači, logopedi, svećenici, telefonsko osoblje i bilo kakav glasovni poremećaj, npr. promuklost ili gubitak glasa može izravno utjecati na njihovo obavljanje posla. 

A u današnje vrijeme pandemije i protuepidemijskih mjera, svi nosimo maske i na radnom mjestu zbog kojih se glasnice dodatno naprežu

Čak i ako osoba nije u jednom od ovih zanimanja, ali radi  s ljudima ili često ima izlaganje ili prezentaciju rada na fakultetu ili na poslu, također treba paziti na svoje glasnice. 

Glas nam je važan i u slobodno vrijeme, kad se družimo s prijateljima ili gledamo utakmice i glasno navijamo.

Glas je vrlo snažno ljudsko obilježje i glasnice trebaju njegovati svi.

 


Photo naslovnica članka i galerija: PIXSELL