Space2Talk Podcast

S Mirnom Radošević i Markom Lučićem  razgovaramo o osobnom i organizacijskom razvoju te liderstvu.

 

U međusobnoj suradnji tvrtki Space2c d.o.o. i Salveo d.o.o. sa stručnim časopisom za liderstvo i organizacijski razvoj qLife, predstavljamo vam jedinstveno mjesto za razgovore o liderstvu, managementu, organizacijskom razvoju, osobnom razvoju, feedbacku te ostalim srodnim temama koje su usko vezane uz rast i razvoj pojedinaca i kompanija.

Što i kako?

Uz voditelje Mirnu Radošević i Marka Lučića, u našoj prvoj epizodi razgovaramo o liderstvu kao jednom od najbitnijih fenomena koji utječe na sve poslovne i privatne sfere današnjeg društva.

Sve buduće epizode moći ćete pratiti u našoj kategoriji novosti  i na našem Youtube kanalu. 

O Mirni

Mirna Radošević, magistra farmacije i magistra upravljanja poslovnim marketingom, uspješna je poduzetnica.

Prije petnaest godina osnovala je Salveo CEE, farmaceutsku kompaniju koja posluje na tržištima središnje i istočne Europe unutar kojih gradi uspješne brandove bezreceptnih i receptnih proizvoda.

Posljednjih desetak godina intenzivno istražuje svoj unutarnji svijet i bavi se osobnim i organizacijskim razvojem te je od 2020. godine odlučila preuzeti poziciju Savjetnice za razvoj i inovacije Salveo CEE Grupe.

Svojim djelima pomaže drugima otkriti njihove najveće potencijale kroz brojne alate poput coachinga, zvukoterapije, Points of You® radionica i raznih metoda transformacije svijesti energijom.

Povjerenje u sebe je prva tajna uspjeha.

O Marku

Marko Lučić, magistar menadžmenta, osnivač i glavni urednik časopisa qLife, prve i jedine stručne publikacije za liderstvo, menadžment i organizacijski razvoj u regiji.

Časopis surađuje s uglednim svjetskim izdavačkim kućama kao što su Harvard Business Review, Leader-to-Leader Magazine, MIT Sloan Management Review, Strategy+Business, Emerald, Pegasus Comunications, Reflections, McKinsey Quarterly te s uglednim svjetskim stručnjacima kao što su P. Senge, M. Wheatley, Otta Scharmer, D. Zohar, Manfred Kits de Vries, Ronald Heifetz i drugi.

Marko je član Call-of-the-time skupine koja okuplja tridesetak vodećih svjetskih stručnjaka za liderstvo i menadžment. Intervju s njime možete pročitati u knjizi „100 hrvatskih lidera“.