Space2C intervju s Ivanom Dobrinčićem 02.04.2021.

CEO Salveo CEE Grupe

 

Ivan Dobrinčić uskoro će obilježiti pet godina otkako je ušao u Salveo obitelj, a od travnja 2020. postao je i njen CEO. Kaže kako je 2020. bila jedna od najizazovnijih godina, ali i godina koja je otvorila nove poglede na poslovanje, funkcioniranje organizacija i poslovnog partnerstva. Što nam u 2021. donosi salveovski Space2C? Otkrijte u intervjuu.

 

Što je Space2C?

 

Salveo Space2C platformu vidim kao priliku za razvoj odnosa s našim partnerima na novu razinu na kojoj bi osigurali kontinuirani razvoj za obje strane. Kada govorimo o razvoju, često se fokusiramo isključivo na poslovno-operativnu izvrsnost, a zaboravljamo osobni razvoj svakog člana tima, ali i organizacije. S ovim problemom suočene su sve organizacije, ali tema iz objektivnih i subjektivnih razloga često nije dovoljno eksponirana.

 

Zašto je osobni rast članova tima važan za organizaciju?

 

Neke od najuspješnijih organizacija polažu izniman trud na osobnom razvoju jer su se suočile s problemom održavanja visoke razine učinka kroz dulji vremenski period. Jedan od primjera je F1 momčad Mercedesa, koja je ostvarila 7 uzastopnih konstruktorskih naslova te je u jednom trenutku došlo do zasićenja. Upravo se tom temom bavio podcast kojem je gost bio Toto Wolf, direktor momčadi Merceda, gdje je govorio o značaju koji zauzima osobni rast i razvoj pojedinca u njegovoj kompaniji s ciljem da osiguraju nastavak pobjedničkog niza.

 

 

Što se želi postići posredstvom Space2C platforme?

 

Salveo želi kroz Space2C platformu osigurati uspjeh svim dionicima, kako poslovnim subjektima, tako i njihovim članovima kroz poticanje profesionalnog razvoja kroz MyPharmaSpace platformu ili Kruga Ideja, razvoj njihovih lidera putem qLife-a, ali i sveobuhvatni razvoj (osobni i poslovni) kroz seminare i e-learning programe.

 

Što Space2C znači za Salveo?

 

Salveo kao organizacija kroz ovu platformu dobiva mogućnost učenja novim vještinama, ali i ono puno bitnije – produbljuje poslovni odnos sa svojim partnerima želeći da bude percipiran kao kompanija koja pruža dodatnu vrijednost u više segmenta poslovanja.

Mi se ovim skupom usluga ne želimo odmaknuti od visoko kvalitetnih proizvoda koje zastupamo, već ih želimo iskoristiti kao bazu koja će omogućiti da kroz proširene usluge naši partneri, ali i mi sami postižemo bolje rezultate.

 

Pročitajte Space2C intervju s Mirnom Radošević i tekst Zajedno stvaramo budućnost.

Zapratite Space2C Linkedin i Space2C Youtube kanal i budite u tijeku s novostima koje smo pripremili za vas!