Space2C intervju s Mirnom Radošević 02.04.2021.

Savjetnicom za razvoj i inovacije Salveo CEE Grupe

 

Mirna Radošević je osnovala Salveo CEE prije četrnaest godina te je od tada grupacija na farmaceutskom tržištu prepoznata kao pionir koji njeguje entuzijazam, kreativnost, izvrsnost i inovacije.

Mirna je danas fokusirana upravo na planiranje inovacija i provođenje vizionarskih koraka za poslovanje kompanije, ali i svih partnera Salvea.

 

Često kažete kako vas u poslu vodi salveovski način razmišljanja, planiranja i rada. Kako izgleda salveovski koncept poslovanja?

 

Salveo je od svojih početaka bio u potrazi za novim idejama, jedinstvenim načinom poslovanja i svakodnevnim napretkom znajući da se uspješna budućnost temelji na odvažnim odlukama u sadašnjosti[AS1] .

Jedan od naših ciljeva u poslovanju je biti inovator. Uvijek se trudimo biti inovativni u načinu pristupa poslovanju i sukladno tome smo odlučili biti prva organizacija koja će svojim partnerima kao našoj poslovnoj zajednici ponuditi jedinstveno iskustvo kroz paket dodatnih, inovativnih usluga koje koriste mogućnosti digitalne tehnologije i kreativnih ideja.

 

Kako će se realizirati novi salveovski iskorak?

 

Razvili smo novi koncept poslovanja pod nazivom Space2C® kroz koji želimo ponuditi paletu dodatnih usluga koja će našim partnerima pružiti dodatnu vrijednost u njihovom poslovanju, odnosno koja će nas zajedno učiniti uspješnijima u budućnosti.

Space2C® simbolizira prostor u kojem se povezujemo s našim partnerima, u kojem zajedno doprinosimo zajednici, u kojem zajedno kreiramo budućnost te u kojem razgovaramo i dijelimo iskustva.

Kroz povezivanje, doprinos, kreiranje i dijalog Space2C® kao paleta dodatnih usluga predstavlja prostor u kojem promatramo, vidimo i dobivamo nove uvide koji nas zajedno vode prema naprijed.

 

Koje usluge su dostupne unutar Space2C prostora?

 

Odgovor potražite u videu intervjuu.

 

Zašto ste se odlučili za naziv Space?

 

Space2C® je novi koncept poslovanja koji će rasti u zajedničkoj interakciji s našom B2B zajednicom i upravo iz tog razloga ga zovemo Space, nešto što je prostrano, što nema granica, nešto što se zauvijek može razvijati, mijenjati, prilagođavati i što zauvijek može beskonačno rasti . 


Zašto uložiti svoje vrijeme i sredstva u Space2C® koncept? 

 

Svatko od nas nosi u sebi paletu talenata. Hoćemo li koristiti svoje talente i razvijati ih kako bismo bili uspješniji u poslovanju ovisi o našim vlastitim izborima. Kroz ulaganje u učenje i razvoj, stvaramo temelje za uspješnu budućnost kako nas samih tako i organizacija u kojima radimo. Ukoliko naši partneri vjeruju da se osobnim i organizacijskim uspjehom može upravljati, onda je Space2C® pravi odabir koji će ih kvalitetno podržati na tom putu. 

Uspješno rasti možemo zajedno kroz Space2C®  u kojem dobivamo nove uvide i perspektive, u kojem se zajedno razvijamo i u kojem zajedno stvaramo uspješnu budućnost.  

 

Pročitajte i tekst: Zajedno stvaramo budućnost

Zapratite Space2C Linkedin i Space2C Youtube kanal i budite u tijeku s novostima koje smo pripremili za vas!

 

Pročitajte i Space2C intervju s Ivanom Dobrinčićem

 

Ivan Dobrinčić uskoro će obilježiti pet godina otkako je ušao u Salveo obitelj, a od travnja 2020. postao je i njen CEO. Kaže kako je 2020. bila jedna od najizazovnijih godina, ali i godina koja je otvorila nove poglede na poslovanje, funkcioniranje organizacija i poslovnog partnerstva.  Što nam u 2021. donosi salveovski Space2C? Otkrijte u intervjuu.