Prijavite se na webinar s dr. Rajovićem: Kako izgraditi samopouzdanje i pripremiti dijete za budućnost  01.03.2021.

Kako graditi djetetovo pouzdanje da danas sutra bude samostalan čovjek koji ostvaruje svoj puni potencijal – o ovoj temi govorimo 11. ožujka od 18 sati. 

Nastavljamo sa serijalom webinara s dr. Rankom Rajovićem. Ovog puta tema je – Kako graditi samopouzdanje i pripremiti dijete za budućnost. Ideju za temu smo dobili od naših pratitelja na Facebooku i Instagramu, a koji su pokazali da postoji potreba da se otvori upravo pitanje samopouzdanja kod djece. 

 

Kako se prijaviti na webinar? 

 
  • Datum održavanja webinara: 11. ožujka  
  • Vrijeme održavanja: od 18 do 19 sati 
  • Mjesto: ZOOM platforma 
  • Kotizacija: 75 kuna 
  • Svoju uplatu izvršite na linkovima u nastavku
  • Popunite tražene podatke te u polje Broj narudžbe upišite 1 
  • Nakon što se uplata evidentira, na mail vam stiže link za registraciju na webinar 

 

Naizgled samopouzdanje 

 

Iako ponekad smatramo da su djeca puna samopouzdanja, je li to stvarno tako ili je samo riječ o prividu? Što možemo napraviti kao roditelji, učitelji , pedagozi, liječnici, bake, djedovi, mame i tate da njihovo samopouzdanje bude realno i prihvatljivo? Kako da ih naučimo da više cijene sebe i okolinu u kojoj se kreću. Kako možemo promijeniti svoj ponašanje za njihovu dobrobit i bolju budućnost? 

Odgovore na ova i brojna druga pitanja, dat  će nam dr. Rajović, a koristeći se  nizom savjeta, primjera, ali i svojim iskustvom koje je stekao kao kroz provođenje NTC programa, ali i kao otac četvero djece. 

 

Serijal webinara s dr. Rajovićem 

 

Ovo je treći webinar s dr. Rajovićem , autorom NTC programa učenja kroz igru, a koji se odvija na Biram zdravlje kanalima. 

Dr. Rajović predaje na pedagoškom fakultetu u Kopru u Sloveniji te je specijalist interne medicine, magistar neuroendokrinologije i doktor sportskih znanosti.  

dr. Rajović je prvi put govorio o tome zašto djeca teško uče, a drugi put o tome jesu li zarobljena u virtualnom svijetu.  

Ako ste propustili prva dva webinara posjetite naš instagram i u naglascima pogledajte kako nam je bilo na webinarima i o čemu smo razgovarali.  

Na treći webinar „Kako izgraditi samopouzdanje i pripremiti dijete za budućnost“ još se stignete prijaviti na: https://tpos.payway.com.hr/10002053.aspx 

 

 

* Organizator webinara je Space2C. 

Opće uvjete korištenja usluge, pročitajte na: https://bit.ly/3lK2KQh