Novi webinar s dr. Rajovićem! 19.11.2020.

Saznajte kako pomoći djetetu da izbjegne zamke virtualnog svijeta.

Koje online aktivnosti su dobre za dijete, a koje ne? Koje promjene zahvaćaju djetetov mozak kad previše vremena provodi u virtualnom svijetu i kako se to odražava na njegovu budućnost?  Kako pronaći granicu između virtualnog i stvarnog svijeta, a na kojoj razvoj djetetovih sposobnosti ne trpi?


Ako su vas ova pitanja zaintrigirala i želite znati odgovor na njih, tada je live predavanje „Skrivena opasnost novih tehnologija – Djeca zarobljena u virtualnom svijetu“, vaše kvalitetno provedeno vrijeme online.


Predavanje će održati dr. Ranko Rajović, stručnjak za razvoj inteligencije kod djece i kreator NTC programa učenja kroz igru.

Sve informacije potrebne za prijavu!

  • Datum održavanja: 10. prosinca 2020. 
  • Vrijeme održavanja: od 18 do 19 sati 
  • Vrijeme predviđeno za vaša pitanja: od 19 sati do 19:15
  • Kotizacija: 75 kuna
  • Mjesto: ZOOM platforma
  • Svoju uplatu izvršite na linku: https://tpos.payway.com.hr/10002053.aspx
  • Popunite tražene podatke te u polje Broj narudžbe upišite 1
  • Nakon što se uplata evidentira, na mail vam stiže link za registraciju na webinar

 

Što je dr. Rajović predavao prošlog mjeseca?


Dr. Ranko Rajović, prije nešto manje od mjesec dana, održao je webinar „Zašto djeca sve teže uče?“. Tada je sa sudionicima podijelio niz korisnih savjeta i primjera o tome kako pridobiti djetetovu pažnju i kako djecu naučiti učiti. 


Odgovorio je na sve upite odmah ili putem e-maila, a što se svidjelo sudionicima i rezultiralo pozitivnim reakcijama i komentarima na webinar. „Ovo nije prvi put da sam ga slušala i opet mi je bio zanimljiv“, samo je jedan od komentara. 


Potaknuto time, održat će se još jedan webinar s dr. Rajovićem, ali s drugom temom, te će i oni koji su bili na prvom webinaru čuti nove korisne informacije. 


S obzirom na to da se tema ne nadovezuje na prvi webinar, slobodno mogu sudjelovati i oni koji su propustili webinar u listopadu. 
Predavanje je namijenjeno roditeljima, učiteljima u osnovnoj školi, pedijatrima, logopedima, dječjim psiholozima i odgajateljima.

Svoju uplatu izvršite ovdje te se tako prijavite na webinar „Skrivena opasnost novih tehnologija – Djeca zarobljena u virtualnom svijetu“.


Tko je Ranko Rajović?


Autor NTC programa učenja kroz igru koji se provodi u 17 država Europe. Dobio je priznanje međunarodne Mense (MERF – Mensa education and research foundation) za intelektualni doprinos društvu, a koje se dodjeljuje jednom godišnje. Predaje na pedagoškom fakultetu u Kopru u Sloveniji te je specijalist interne medicine, magistar neuroendokrinologije i doktor sportskih znanosti.


* Organizator webinara je Space2C.
Opće uvjete korištenja usluge, pročitajte na: https://bit.ly/3lK2KQh