Prijavite se na online edukaciju 29.04.2021.

20.5.2021. u 18 sati

Prijavite se na online edukaciju i radionicu s primjerima iz prakse koja će se održati 20. svibnja u 18 sati. 

 

Interaktivnu edukaciju održat će doc.dr.sc. Arijana Meštrović, mag.pharm, FFIP Pharma Expert i Jasmina Lukačević, Human Resources konzultant, HRPRO d.o.o.  

 

Sve informacije potrebne za prijavu!  

 

Datum održavanja: 20. svibnja 2021.  

Vrijeme održavanja: od 18 do 20 sati   

Kotizacija: 225 kuna  

Mjesto: ZOOM platforma  

Prijave i uplate kotizacija moguće su ovdje: https://bit.ly/3aPz7tN

 


Kako biste mogli izvršiti uplatu, potrebno je otvoriti korisnički račun na web stranici booking.space2c.com. Unesite tražene informacije i nakon što se registrirate na vašu e-mail adresu stići će mail za verifikaciju. Naime, potrebno je potvrditi ispravnost vaše e-mail adrese klikom na poveznicu. Kliknite i završite postupak registracije. Spremni ste izvršiti uplatu i prijaviti se na edukaciju.


 

O Edukaciji

 

Na primjerima iz svakodnevne prakse polaznicima će se pružiti prilika da provjere svoja razmišljanja o tome što je bitno, a što hitno i kojim bi radnjama trebali posvetiti više vremena, a kojima veći stupanj prioriteta.  

 

Pridružite nam se na edukaciji 

 

Sudjelovanje na edukaciji uključuje priliku za povezivanje s kolegicama i kolegama iz regije, aktivno praćenje predavanja i preporuka, sudjelovanje u vježbama i aktivnostima, postavljanje pitanja i pristup e-materijalima (Flipbook s predavanjima i smjernicama).  

Konkretna pitanja i primjere o organizaciji vremena i prioriteta možete postaviti unaprijed na arijana.mestrovic@pharmaexpert.hr  ili jasmina.lukacevic@hrpro.hr.  

 

* Organizator webinara je Space2C.  

Opće uvjete korištenja usluge, pročitajte na: https://bit.ly/3xwkllv