Besplatan Webinar: Emocionalna inteligencija – Ključna kompetencija budućnosti?! 23.06.2020.

Besplatan webinar namijenjem je svim farmaceutima i farmaceutskim tehničarima na području Hrvatske, Srbije, Crne Gore i BIH.

Datum održavanja: 8.7.2020. u 18 sati, Zoom online platforma

Registracija: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_xDOquyOfRIiX-7w7EAe1Rw

Zašto je pored profesionalnog farmaceutskog znanja važna tema Emocionalne Inteligencije (EQ)?

Relevantni izvori (Forbes, LinkedIn, McKinsey…) procjenjuju kako će porastom upotrebe tehnologije i AI (umjetne inteligencije) u poslovnom okruženju pa tako i u farmaceutskoj industriji, EQ (emocionalna inteligencija) biti sve važnija kompetencija.

Najnovija istraživanja potvrđuju kako EQ ima najveći utjecaj i kako je u korelaciji s gotovo svim pokazateljima poslovne uspješnosti, a osobito kvalitetom upravljanja ljudskim resursima te liderstvom.

 

Neka vaša emocionalna inteligencija bude vaša kompetitivna prednost!

Webinar je kreiran s fokusom na pharma zajednicu, u organizaciji tvrtke Salveo i Ivice Vrančića, diplomiranog psihologa, s preko 25 godina radnog iskustva u području ljudskih resursa (HR) i razvojnog menadžmenta (Management Development).

Ivica Vrančić nositelj je zvanja Chartered FCIPD, koje je stekao na postdiplomskom programu iz područja upravljanja ljudskim resursima na najprestižnijoj instituciji u Europi - Chartered Institute of Personnel and Development London.

Prijavite se za besplatno sudjelovanje na Webinaru, na kojem će uz Ivicu Vrančića, kao host sudjelovati i Mirna Radošević, Savjetnica za razvoj i inovacije Salveo CEE Grupe.

Prijavite se već danas OVDJE.